GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borgholm hoppas på ministerbesök

Borgholm • Publicerad 19 januari 2022

En inbjudan om ett besök till Borgholm har skickats till landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg (S). Inbjudan är undertecknad av Ilko Corkovic, kommunstyrelsens ordföranden (S), Jens Odevall, kommunchef, Caroline Eriksson, ordföranden för LRF kommungrupp samt Per Pettersson, styrelseordföranden för Lantmännen Kalmar län. Deras tanke med ministerbesöket är att diskutera förutsättningarna för ett modernt och hållbart lantbruk, där Öland är ett av Sveriges viktigaste områden för livsmedelsproduktion.

Lina WatanenSkicka e-post
Så här jobbar KLT med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.