GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Börjes Logistik öppnar filial i Norge

Trots deppiga tider med covidpandemi och grasserande influensor, händer det fortfarande roliga saker. Som att familjeägda Börjes Logistik & Spedition i Nybro öppnar en filial i Norge.
Nybro • Publicerad onsdag 15:32

Företaget har sedan många år bedrivit en betydande trafik på Norge, vilket gör att de nu vill utveckla den trafiken med en filial i Drammen.

- I samband med ett utökat kunduppdrag får vi nu möjligheten att växa mer på Norge och då vill vi etablera oss nära marknaden. Vi har genom vår verksamhet i Tyskland sett hur viktigt det är med fysisk närvaro, säger VD Magnus Krantz i ett pressmeddelande.

Han menar att Norge är precis som Tyskland en viktig handelspartner för Sverige och att det transporteras mycket gods länderna emellan.

– Med en närvaro i dessa länderna, skapar vi bra förutsättningar för att öka våra affärer, säger han.

I Norge blir det Kjell-Ove Ödegård som blir logistiker och den som har kompetensen att bedriva trafik över hela Norge som annars kan vara mycket utmanande.

Ann-Heléne ThörningSkicka e-post
Så här jobbar KLT med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.