GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny humorshow med Anders Jansson

Komikern och skådespelaren Anders Jansson är tillbaka med en ny humorshow, Mina sinnens fulla bruk. Under september till februari väntar Sverigeturné, och Kalmar är en av städerna som besöks.
Kalmar • Publicerad 5 september 2022
Anders Jansson ger sig ut på turnén med sin nya humorshow, Mina sinnens fulla bruk.
Anders Jansson ger sig ut på turnén med sin nya humorshow, Mina sinnens fulla bruk.

Med humor, finurlighet och glädje funderar han i showen på vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga.

– Jag rör mig som vanligt mellan humorn i det vardagliga och rent absurda. Hur många sinnen har vi egentligen? säger komikern själv om sin föreställning.

Mina sinnens fulla bruk har premiär imorgon, fredag, på stadsteatern i Lund. Där kommer sju föreställningar ges, på Anders Janssons kommande Sverigeturné med totalt 33 planerade föreställningar. Kalmar finns med på turnélistan, den 30 oktober, och platsen är Kalmarsalen.

Anders Jansson har två tidigare soloföreställningar bakom sig, Kom in och stäng dörren samt Radikal optimist. De har bägge rosats av såväl kritiker som publik. Radikal optimist spelades i tre säsonger med nästan 100 föreställningar, och spelades inte bara inom Sveriges gränser, utan även i Finland.

Lina WatanenSkicka e-post
Så här jobbar KLT med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.