Annons
Kultur

Ny humorshow med Anders Jansson

Komikern och skådespelaren Anders Jansson är tillbaka med en ny humorshow, Mina sinnens fulla bruk. Under september till februari väntar Sverigeturné, och Kalmar är en av städerna som besöks.
Kalmar • Publicerad 5 september 2022
Anders Jansson ger sig ut på turnén med sin nya humorshow, Mina sinnens fulla bruk.
Anders Jansson ger sig ut på turnén med sin nya humorshow, Mina sinnens fulla bruk.

Med humor, finurlighet och glädje funderar han i showen på vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga.

– Jag rör mig som vanligt mellan humorn i det vardagliga och rent absurda. Hur många sinnen har vi egentligen? säger komikern själv om sin föreställning.

Annons

Mina sinnens fulla bruk har premiär imorgon, fredag, på stadsteatern i Lund. Där kommer sju föreställningar ges, på Anders Janssons kommande Sverigeturné med totalt 33 planerade föreställningar. Kalmar finns med på turnélistan, den 30 oktober, och platsen är Kalmarsalen.

Anders Jansson har två tidigare soloföreställningar bakom sig, Kom in och stäng dörren samt Radikal optimist. De har bägge rosats av såväl kritiker som publik. Radikal optimist spelades i tre säsonger med nästan 100 föreställningar, och spelades inte bara inom Sveriges gränser, utan även i Finland.

Lina WatanenSkicka e-post
Så här jobbar KLT med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons