GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny lekplats invigd i Kalmar

Kalmar • Publicerad 19 oktober 2022

I tisdags invigdes en ny lekplats, Kapten Karlssons lekplats vid Karlssons äng. Temat för nybygget har varit rymdtema och utgångspunkten har varit en så kallad universell utformning. Den nya parken har två olika delar, en småbarnsdel och ett område för lite större barn. Under invigningen medverkade Edyta Krawus, landskapsarkitekt, Peter Akinder (S) ordförande planutskottet och samhällsbyggnadsnämnden, och Johanna Petersson (C) - ordförande servicenämnden.

Lina WatanenSkicka e-post
Så här jobbar KLT med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.